Συνταγές για… άντρες - sintagesgiaantres.gr

Περί

[Τι;]

Εδώ θα βρείτε έυκολες συνταγές, για εργένηδες, φοιτητές και βιαστικούς. Θα βρείτε πως να φτιάξετε απλά μακαρόνια με τυρί και κέτσαπ, φακές – όχι φακές αλά κρεμ, τηγανητά αυγά και μπιφτέκια από την κατάψυξη.

[Ποιός;]

Την αρχή του sintagesgiaantres.gr (πρώην fagaki.gr) κάναμε μερικοί φίλοι που ασχολούμαστε επαγγελματικά (και μη) με τους υπολογιστές και το Internet. Η ενασχόλησή μας με τη μαγειρική προέκυψε από ανάγκη και τύχη αλλά κατέληξε χόμπι.

[Γιατί;]

Γιατί “συνταγές για… άντρες”;

Το sintagesgiaantres.gr ξεκίνησε από τη σκέψη ότι πρέπει να υπάρχουν πολλοί, όπως και εμείς, που δεν τολμούν να ασχοληθούν με τη μαγειρική είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί δεν προλαβαίνουν. Εμείς ανακαλύψαμε ότι όχι μόνο δεν είναι βάσιμοι αυτοί οι φόβοι, αλλά η μαγειρική μπορεί να προσφέρει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Απευθυνόμαστε λοιπόν σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τη μαγειρική, άντρες και γυναίκες, να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες τους και τους καλούμε να συμμετέχουν στην παρέα μας.

Γιατί, τότε, συνταγές για… άντρες;

Θα αφήσουμε εσάς να δώσετε την απάντηση! Εμείς απλά, με χιούμορ και σοβαρότητα, θα προσπαθήσουμε να σας μυήσουμε και να μυηθούμε στα άδυτα της κουζίνας…

Μόνο για άντρες;

OK… Και για φοιτητές-τριες, εργένηδες-ισσες, βιαστικούς-ες, αργόσχολους-ες και πολυάσχολους-ες.

[Θέλω να γίνω μέλος!]

Αυτή τη στιγμή το sintagesgiaantres.gr βρίσκεται σε περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας. Προς το παρόν δεν διαθέτει περιοχή μελών… stay tuned!