Μπιφτέκια της Κανέλλας
[Περιγραφή]
Τα καλύτερα μπιφτέκια που έχω φάει!
[Υλικά]
– 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
– 4-5 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
– 1-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
– 180-200 gr τριμμένη φρυγανιά (1 σακουλάκι)
– 1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά ή 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη
– 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
– 1 κουταλάκι δυόσμο, τριμμένο
– 1 κουταλιά ρίγανη, τριμμένη
– 2 κουταλάκια αλάτι
– 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
– 1 ποτήρι νερό (περίπου)
[Εκτέλεση]
– Ζυμώνουμε ελαφρά όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Αν το μείγμα δεν είναι αρκετά μαλακό προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα.
– Πλάθουμε τα μπιφτέκια στο μέγεθος που προτιμάμε.
– Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
[Σχόλια]
Giati to lete mpiftekia tis Kanellas?
Pia ine i Kanella?
τα μπιφτεκια σου ειναι υπεροχα.μπραβο σου.
Με συγχοριτε τι γίνετε?? Βλέπω σχόλια πριν 3 η 4 χρόνια μόλις μπήκα στις 20/3/1912.