Κοτόπουλο λεμονάτο κατσαρόλας
[Περιγραφή]
Κοτόπουλο λεμονάτο χωρίς κόπο!
[Υλικά]
– 1 κοτόπουλο, κομμένο στα 4
– 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
– 1 λεμόνι, στυμμένο
– 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
– 1 κουταλάκι αλάτι
– 1/2 κουταλάκι πάπρικα
– Λίγο πιπέρι
[Εκτέλεση]
– Πλένουμε το κοτόπουλο.
– Βάζουμε σε κατσαρόλα να ζεσταθεί σε χαμηλή φωτιά το λάδι, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα.
– Μόλις ζεσταθεί βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου με το δέρμα προς τα πάνω.
– Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να ψηθεί χωρίς να προσθέσουμε νερό για 45 λεπτά. Καθώς ψήνεται το περιχύνουμε μια-δυο φορές με τη σάλτσα του.
– Σερβίρουμε με πατάτες ή με ρύζι
K A T A P L I K T I K O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ καλές και πρωτότυπες συνταγές: Ευχαριστώ
ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ.Σήμερα την δοκίμασα.Να συνεχίζεται πάντοτε έτσι να μας μαθαίνετε και εμάς τους άπειρους.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
malakia!!!!!