Τυροκαυτερή
[Περιγραφή]
Με κρέας ή με πατάτες η τυροκαυτερή είναι απαραίτητη.
[Υλικά]
– 200 gr φέτα
– 2 καυτερές πιπεριές (πράσινες)
– 3 κουταλιές λάδι
– Λίγο λεμόνι
[Εκτέλεση]
– Ψήνουμε τις πιπεριές σε αλουμινόχαρτο στο φούρνο ή στο μάτι της κουζίνας μέχρι να μαλακώσουν.
– Βγάζουμε το κοτσάνι και τα σπόρια τους και τις ξεφλουδίζουμε.
– Βάζουμε το λάδι, τις πιπεριές και τη φέτα σε ένα πιάτο και τα λιώνουμε με το πιρούνι μέχρι να γίνουν όσο κρεμώδη τα προτιμάμε.
– Προσθέτουμε σταδιακά λεμόνι μέχρι να μας ικανοποιεί στη γεύση.
[Σχόλια]